Sveitser-Vellagret Sveitser Vellagret

Sveitser Vellagret

Sveitsers historie startet allerede i 1815, da Jacob Sverdrup grunnla Norges første ysteri i Vestfold. Sveitsiske ostemakere ble hentet inn for å lære opp meieriene i det edle håndverket. Sveitser Vellagret er ystet etter ekte tradisjonelle metoder og produseres i ostehjul. Osten har store, runde hull og er modnet ekstra lenge for å bli fyldigere, særegen og smaksrik med en lett søtlig aroma.

  • Smak
    Smaksrik
  • Ostefamilie
    Faste oster
  • Melketype
    Ku

Tilbehør

aprokoschutney-notter
Sharonfrukt, Mango Pistasje- og aprikoschutney Plommechutney Nøtter Rugkjeks, eller lettsaltet kjeks Frukt- og nøttebrød Surdeigsbrød

Drikke

Most av Gravenstein og Stikkelsbær eller Eple og Solbær.
  • Ingredienser

    pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe

  • Oppbevaring

    Kjølevare 0 °C - 4 °C.

  • Næringsinnhold per 100g

    100 g vare gir ca.: energi 1512 kJ (364 kcal), fett 28 g, -hvorav mettede fettsyrer 18 g, karbohydrat 0 g, -hvorav sukkerarter 0 g, protein 28 g, salt 1,3 g, vitamin A 273 µg (34 %'), riboflavin 0,27 mg (19 %'), vitamin B12 2,3 µg (92 %'), kalsium 790 mg (99 %'), fosfor 600 mg (86 %'), sink 4,5 mg (45 %'), jod 45 µg (30 %') ' av referanseverdien
    energi 1512 kJ (364 kcal)
    fett 28 g
    -hvorav mettede fettsyrer 18 g
    karbohydrat 0 g
    -hvorav sukkerarter 0 g
    protein 28 g
    salt 1,3 g
    vitamin A 273 µg (34 %')
    riboflavin 0,27 mg (19 %')
    vitamin B12 2,3 µg (92 %')
    kalsium 790 mg (99 %')
    fosfor 600 mg (86 %')
    sink 4,5 mg (45 %')
    jod 45 µg (30 %')
    ' av referanseverdien
    Naturlig laktosefri (<0,01 g laktose pr 100 g ost).Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
  • Emballasje

    400-600 g, porsjonspakning