Castelli-Parmigiano-Reggiano Michelangelo Parmigiano Reggiano

Michelangelo Parmesan

Michelangelo parmesan er ekte parmesan fra Parma regionen i Italia. Parmesan produseres på samme vis i dag som for tusen år siden. Michelangelo parmesan er lagret i 18-24 måneder. Denne osten er smaksrik, frisk, fruktig og litt søtlig med en fast og kornete konsistens. Ekte parmesan er geografisk beskyttet gjennom den Italienske autorisasjonen Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano som jobber for å beskytte parmesan fra kopiering og sikre høy produktkvalitet.

  • Smak
    Kraftig
  • Ostefamilie
    Faste oster
  • Melketype
    Ku

Tilbehør

Rugkjeks, eller lettsaltet kjeks. Frukt-og nøttebrød. Hjemmelaget knekkebrød. Godt surdeigsbrød.
Sharonfrukt, aprikos- eller plommechutney, balsamicosirup, søte frukter og bær, spekemat. Godt surdeigsbrød eller rugkjeks.

Drikke

Most av Gravenstein og Stikkelsbær eller Eple og Solbær.