Castelli-Parmigiano-Reggiano Michelangelo Parmesan

Michelangelo Parmesan

Michelangelo parmesan er ekte parmesan fra Parma regionen i Italia. Parmesan produseres på samme vis i dag som for tusen år siden. Michelangelo parmesan er lagret i minimum 22 måneder. Denne osten er smaksrik, frisk, fruktig og litt søtlig med en fast og kornete konsistens. Ekte parmesan er geografisk beskyttet gjennom den Italienske autorisasjonen Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano som jobber for å beskytte parmesan fra kopiering og sikre høy produktkvalitet.

  • Smak
    Kraftig
  • Ostefamilie
    Faste oster
  • Melketype
    Ku

Tilbehør

Rugkjeks, eller lettsaltet kjeks. Frukt-og nøttebrød. Hjemmelaget knekkebrød. Godt surdeigsbrød.
Sharonfrukt, aprikos- eller plommechutney, balsamicosirup, søte frukter og bær, spekemat. Godt surdeigsbrød eller rugkjeks.

Drikke

VÅR Gravenstein og Stikkelsbær eller Eple og Solbær.

  • Ingredienser

    Upasteurisert kumelk, salt og løpe.

  • Oppbevaring

    Kjølevare 0 °C - 4 °C.

  • Næringsinnhold per 100g

    Energi kilojoule 1633, energi kcal 392, fett 28,40, mettede fettsyrer 18,70, karbohydrater 0, sukkerarter 0, proteiner 33, salt 1,6
    energi 1633 kJ (392 kcal)
    fett 28,4 g
    -hvorav mettede fettsyrer 18,7g
    karbohydrat 0 g
    -hvorav sukkerarter 0 g
    protein 33 g
    salt 1,6 g
    kumelk
  • Emballasje

    200 g, foliepakket