Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!
www.tine.no/matsans
Hamburger med Norzola
-
Vanskelig:
Enkel -
Tid:
Noen skiver Norzola gjør hamburgermåltidet mer spennende og du kan bli hverdagshelten! Denne burgeren med blåmuggost blir garantert suksess!
Ingredienser
400 | g | karbonadedeig |
0.25 | ts | salt |
0.25 | ts | pepper |
3 | ss | TINE Meierismør |
4 | hamburgerbrød | |
8 | salatblader | |
1 | pakke | Norzola, i skiver |
0.5 | rødløk delt i tynne skiver |
Slik gjør du
-
Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper.
-
Form deigen til runde burgere, ca. 2 cm tykke. Stek i smør, 2-3 minutter på hver side.
Stek burgeren det siste minuttet med litt honning. Da får du en fin gyllen farge og litt ekstra sødme som passer godt til den salte osten.
-
Varm brødet i ovnen på 200 °C i 2-3 minutter.
-
Legg salatbladene og burger på brødet, topp med skivet Norzola og løk.