Oppskrift på Hamburger med Norzola

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Hamburger med Norzola

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Noen skiver Norzola gjør hamburgermåltidet mer spennende og du kan bli hverdagshelten! Denne burgeren med blåmuggost blir garantert suksess!

TIPS!: For enda mer smak bruk en ekstra skive Norzola på toppen av burgeren og aioli på bunnen av brødet.

Slik gjør du

  1. Bland karbonadedeigen med litt salt og pepper.

  2. Form deigen til runde burgere, ca. 2 cm tykke. Stek i smør, 2-3 minutter på hver side.

    Stek burgeren det siste minuttet med litt honning. Da får du en fin gyllen farge og litt ekstra sødme som passer godt til den salte osten.

  3. Varm brødet i ovnen på 200 °C i 2-3 minutter.

  4. Legg salatbladene og burger på brødet, topp med skivet Norzola og løk.