Quinoasalat med grillet halloumi ost og harissadressing.

Sommer, sol og salat

I het sommervarme er det ingenting som er bedre enn en frisk og fargerik salat.

Det bugner av fantastiske grønnsaker i hager, på torg og i butikken i sommerhalvåret. Det er bare fantasien som setter grenser for hva slags salatkombinasjoner du danderer på tallerkenen din.

Ost gjør salaten mer mettende og proteinrik, og de aller fleste typer ost kan brukes; kremoster, ferskoster, harde oster, hvite, rød og blå oster. Del dem i biter, bland dem i dressinger, stek dem, mariner dem eller simpelthen smuldre dem rett i salaten.

 

Her er vår topp fem liste for sesongen:

Melonsalat med fetaost og bringebærdressing

Melonsalat-med-fetaost-og-bringebærdressing

 

Kyllingsalat med ostekrutonger og parmesandressing

Kyllingsalat-med-ostekrutonger-og-parmesandressing

 

Quinoasalat med grillet halluomi og harissadressing

Quinoasalat-med-grillet-halloumi-ost-og-harissadressing

 

Rødbetesalat med chevrekrem og glaserte valnøtter

Røbetesalat-med-chevre-krem-og-glaserte-valnøtter

 

Eple-og fikensalat med ostechips og kremostdressing

Eple--og-fikensalat-med-ostechips-og-kremostdressing