Blings med kremost, egg og bacon

6 kremost blingser med topping

Mild, kremete og litt syrlig. Vi bruker (selvsagt) alltid kremost på våre blingser. 

Blings med kremost, spekeskinke, sitrus og mynte

 

Blings med kremost, spekeskinke, sitrus og mynte

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Skjær ut fileter av et utvalg sitrusfrukter, f.eks. grapefrukt, appelsin og klementin, ved å kutte bort alt skallet, inkludert det hvite, og skjære ut båtene mellom hinnene. Topp skiven med skivet spekeskinke, sitrusfileter og finhakket mynte.
 

Blings med kremost, røkelaks og reddiker

 

Blings med kremost, røkelaks og reddiker

Smør en skive landbrød med et godt lag Kremgo’® Naturell. Topp med salat, røkelaks, skivede reddiker og nykvernet pepper.

 

Blings med kremost, egg og bacon

 

Blings med kremost, egg og bacon

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med rucola, sprøstekt bacon, et smilende egg og finsnittet rødløk.

 

 Blings med kremost, avokado og nøtter

Blings med kremost, avokado og nøtter

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med avokado i skiver, litt sterk chilisaus, f.eks. Sriracha, og hakkede hasselnøtter.

 

Blings med kremost, banan, peanøtter og lønnesirup

 

Blings med banan

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med skivet banan, peanøtter og litt lønnesirup.

 

 Blings med kremost, asparges og reker

Blings med reker

Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Finhøvl asparges på langs med en ostehøvel eller mandolin og vend med litt sitronsaft. Legg på skiven og topp med nypillede reker, dill og en skive sitron.

 

Del denne artikkelen