Kremost med bacon og egg

Seks kremost blingser med topping

Mild, kremete og litt syrlig. Vi bruker (selvsagt) alltid kremost på våre blingser. 

 

 Blings med kremost, spekeskinke, sitrus og mynte

OSTERIET_Kremgoskiver-skinke

OSTERIET_Kremgoskiver-skinke-ferdigSmør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Skjær ut fileter av et utvalg sitrusfrukter, f.eks. grapefrukt, appelsin og klementin, ved å kutte bort alt skallet, inkludert det hvite, og skjære ut båtene mellom hinnene. Topp skiven med skivet spekeskinke, sitrusfileter og finhakket mynte.

Blings med kremost, røkelaks og reddiker

OSTERIET_Kremgoskiver-laks

 OSTERIET_Kremgoskiver-laks-ferdigSmør en skive landbrød med et godt lag Kremgo’® Naturell. Topp med salat, røkelaks, skivede reddiker og nykvernet pepper.

 

Blings med kremost, egg og bacon

OSTERIET_Kremgoskiverbacon

OSTERIET_Kremgoskiver-baconferdigSmør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med rucola, sprøstekt bacon, et smilende egg og finsnittet rødløk.

 

 Blings med kremost, avokado og nøtter

OSTERIET_Kremgoskiver-avokado

OSTERIET_Kremgoskiver-avokadoferdigSmør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med avokado i skiver, litt sterk chilisaus, f.eks. Sriracha, og hakkede hasselnøtter.

 

Blings med kremost, banan, peanøtter og lønnesirup

OSTERIET_Kremgoskiver-banan

OSTERIET_Kremgoskiver-banan-ferdig Smør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Topp med skivet banan, peanøtter og litt lønnesirup.

 

 Blings med kremost, asparges og reker

OSTERIET_Kremgoskiver-reker-uferdig

 OSTERIET_Kremgoskiver-rekerSmør en skive landbrød med masse Kremgo’® Naturell. Finhøvl asparges på langs med en ostehøvel eller mandolin og vend med litt sitronsaft. Legg på skiven og topp med nypillede reker, dill og en skive sitron.