1. Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

    Gratinert ostedipp med løk og bacon

    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    • Enkel
    • 45 min
  2. Hummus

    Hummus

    Hummus er en smakfull kikertrøre som brukes mye i arabiske land, enten som tilbehør eller dip. Vi har laget en hummus med rømme som passer perfekt til grillmat og tapas.
    Hummus er en smakfull kikertrøre som brukes mye i arabiske land, enten som tilbehør eller dip. Vi har laget en hummus med rømme som passer perfekt til grillmat og tapas.
    • Enkel
    • 10 min
  3. Aioli - grunnoppskrift

    Aioli - grunnoppskrift

    Aïoli er fast innslag på alle buffeter, til tapasmåltidet og sjømaten. Den blir aller best om du lager den selv.
    Aïoli er fast innslag på alle buffeter, til tapasmåltidet og sjømaten. Den blir aller best om du lager den selv.
    • Enkel
    • 20 min
  4. Gresskardipp

    Gresskardipp

    Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.
    Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.
    • Enkel
    • 15 min
  5. Avocadomousse

    Avocadomousse

    Avocadomousse passer godt sammen med salt mat som spekeskinke og salami, eller andre godsaker som hører hjemme på et tapasbord. Kombinasjonen avocado og mango er spennende og smaker veldig godt.
    Avocadomousse passer godt sammen med salt mat som spekeskinke og salami, eller andre godsaker som hører hjemme på et tapasbord. Kombinasjonen avocado og mango er spennende og smaker veldig godt.
    • Enkel
    • 15 min