1. Scones med Kefir og aprikos

    Scones med Kefir og aprikos

    Bloggeren bak Kvardagsmat.no, Anita Blomvik, deler sin smakfulle oppskrift på scones med kefir og aprikos! En saftig og deilig bakst helt uten sukker, som fungerer like godt til frokost, lunsj og kvelds.
    Bloggeren bak Kvardagsmat.no, Anita Blomvik, deler sin smakfulle oppskrift på scones med kefir og aprikos! En saftig og deilig bakst helt uten sukker, som fungerer like godt til frokost, lunsj og kvelds.
    • Enkel
    • 30 min
    • 10 min
  2. Rundstykker med blåbær og gresskarfrø

    Rundstykker med blåbær og gresskarfrø

    Bloggeren bak FitFocuse, Desiree Andersen, gir deg sin smakfulle oppskrift på rundstykker med blåbær og gresskarfrø! Med TINE Kefir blir den rustikke baksten ekstra frisk og saftig. Forberedelsestid: 8 - 12 timer.
    Bloggeren bak FitFocuse, Desiree Andersen, gir deg sin smakfulle oppskrift på rundstykker med blåbær og gresskarfrø! Med TINE Kefir blir den rustikke baksten ekstra frisk og saftig. Forberedelsestid: 8 - 12 timer.
    • Enkel
    • 30 min
    • 15 min
  3. Herlig påskebrød

    Herlig påskebrød

    Det er påske og du har endelig fått litt mer tid mellom hendene. Da passer det fint å kunne lage noe ekstra godt til den hyggelige påskefrokosten. I denne oppskriften lager vi runde, saftige og gode påskebrød formet som fuglereir. Ved å bake inn hele egg i midten, får en søt "påskelook". Denne oppskriften gir 6 individuelle store rundstykker.
    Det er påske og du har endelig fått litt mer tid mellom hendene. Da passer det fint å kunne lage noe ekstra godt til den hyggelige påskefrokosten. I denne oppskriften lager vi runde, saftige og gode påskebrød formet som fuglereir. Ved å bake inn hele egg i midten, får en søt "påskelook". Denne oppskriften gir 6 individuelle store rundstykker.
    • Middels
    • 120 min
    • 15 min
  4. Ostebaguetter

    Ostebaguetter

    Disse luftige baguettene er bakt med Jarlsberg, og er som skapt til å serveres sammen med løksuppe. De smaker også godt til salater og andre supper. Eller når du bare har lyst på noen ekstra gode baguetter.
    Disse luftige baguettene er bakt med Jarlsberg, og er som skapt til å serveres sammen med løksuppe. De smaker også godt til salater og andre supper. Eller når du bare har lyst på noen ekstra gode baguetter.
    • Enkel
    • 95 min
  5. Horn med kremost

    Horn med kremost

    Lette og delikate horn som passer perfekt ved siden av en suppe eller en god salat. Kesam® i deigen gjør at hornene blir ekstra luftige og fine. De er også fine å ha med seg ut på tur.
    Lette og delikate horn som passer perfekt ved siden av en suppe eller en god salat. Kesam® i deigen gjør at hornene blir ekstra luftige og fine. De er også fine å ha med seg ut på tur.
    • Enkel
    • 90 min
    • 15 min
  6. Lyse horn med valmuefrø

    Lyse horn med valmuefrø

    Nystekte horn er godt til ost og all annen julemat. Hornene kan bakes i god til før jul, og legges i fryseren. Etter et par minutter i stekeovnen, smaker de som nystekte. Av denne oppskriften får du 16 horn.
    Nystekte horn er godt til ost og all annen julemat. Hornene kan bakes i god til før jul, og legges i fryseren. Etter et par minutter i stekeovnen, smaker de som nystekte. Av denne oppskriften får du 16 horn.
    • Enkel
    • 105 min
  7. Ostebagetter

    Ostebagetter

    Dette er en oppskrift på lettbakte brød, som blir saftige med kesam i deigen. Osten gir god smak til brødet. Bagettene smaker kjempegodt til salat, supper, gryter og pasta. Denne oppskriften gir fire bagetter.
    Dette er en oppskrift på lettbakte brød, som blir saftige med kesam i deigen. Osten gir god smak til brødet. Bagettene smaker kjempegodt til salat, supper, gryter og pasta. Denne oppskriften gir fire bagetter.
    • Enkel
    • 110 min
  8. Glutenfrie kuvertbrød

    Glutenfrie kuvertbrød

    Små fristende rundstykker som smaker deilig av anis og er supre å ha med på tur eller servere til ostefatet. Dersom du ikke ønsker kryddersmaken kan du selvfølgelig sløyfe den.
    Små fristende rundstykker som smaker deilig av anis og er supre å ha med på tur eller servere til ostefatet. Dersom du ikke ønsker kryddersmaken kan du selvfølgelig sløyfe den.
    • Enkel
    • 90 min
  9. Solsikkebrød

    Solsikkebrød

    Lekre, saftige småbrød som virkelig gir mersmak og passer perfekt til nistepakken. Solsikkekjernene gir en herlig nøttesmak og med kesam i deigen holder de seg saftige lenger. Ved å kaldheve deigen over natten kan brødene serveres rykende ferske til frokost.
    Lekre, saftige småbrød som virkelig gir mersmak og passer perfekt til nistepakken. Solsikkekjernene gir en herlig nøttesmak og med kesam i deigen holder de seg saftige lenger. Ved å kaldheve deigen over natten kan brødene serveres rykende ferske til frokost.
    • Enkel
    • 70 min
  10. Lette brytebrød med kesam

    Lette brytebrød med kesam

    Her har du oppskrift på lette brytebrød som vi kan anbefale på det varmeste. Du slipper å bake ut hver enkelt rundstykke og skjærer heller bare opp deigen i ønsket antall direkte på stekeplaten. Ved å bytte ut smør med kesam får du en sunnere og magrere variant enn andre brytebrød, samtidig som gjærbaksten blir enda saftigere.
    Her har du oppskrift på lette brytebrød som vi kan anbefale på det varmeste. Du slipper å bake ut hver enkelt rundstykke og skjærer heller bare opp deigen i ønsket antall direkte på stekeplaten. Ved å bytte ut smør med kesam får du en sunnere og magrere variant enn andre brytebrød, samtidig som gjærbaksten blir enda saftigere.
    • Enkel
    • 120 min
  11. Scones med yoghurt

    Scones med Kesam®

    Scones kalles "quick bread" fordi de ikke trenger å heve. Det gjør denne baksten perfekt til frokost i helgene. Kesam gjør rundstykkene ekstra saftige.
    Scones kalles "quick bread" fordi de ikke trenger å heve. Det gjør denne baksten perfekt til frokost i helgene. Kesam gjør rundstykkene ekstra saftige.
    • Enkel
    • 25 min
  12. Grove scones

    Grove scones

    Herlige nybakte frokostscones er en god start på dagen. Det er raskt å lage og perfekt å servere overraskende til en du er glad i. Kesam gir en fyldig og god smak, med en brøkdel av fettet.
    Herlige nybakte frokostscones er en god start på dagen. Det er raskt å lage og perfekt å servere overraskende til en du er glad i. Kesam gir en fyldig og god smak, med en brøkdel av fettet.
    • Enkel
    • 15 min