1. Kyllingvinger med blåmuggostdipp

    Kyllingvinger med blåmuggostdipp

    En skikkelig amerikansk klassiker. Spicy kyllingvinger som dyppes i en fyldig dipp av blåmuggost
    En skikkelig amerikansk klassiker. Spicy kyllingvinger som dyppes i en fyldig dipp av blåmuggost
    • Enkel
    • 30 min
  2. Kyllingvinger med safran

    Kyllingvinger med safran

    Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.
    Disse kyllingvingene har en deilig smak av gyllent smør, som understrekes av den sarte safranen. Hjemmelagde kyllingvinger er kosemat som er like populær hos barn som hos voksne. Kashmir-regionen er kjent for sin safran-produksjon, og bruken av krydderet har dype røtter i Pakistan.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

    Lønnesirupmarinerte kyllingkubber

    Saftig snaddermat er til for å deles med venner og familie. Her får du oppskrift på deilige klissete og utrolig smakfulle kyllingklubber. Husk å beregne god tid, for de blir aller best om de får ligge i marinaden i minst 4 timer.
    Saftig snaddermat er til for å deles med venner og familie. Her får du oppskrift på deilige klissete og utrolig smakfulle kyllingklubber. Husk å beregne god tid, for de blir aller best om de får ligge i marinaden i minst 4 timer.
    • Enkel
    • 60 min
  4. Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns med hoisinkylling

    Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus.
    Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden. Her er de fylt med kylling, vendt i en søt og spicy saus.
    • Middels
    • 120 min