Viser 2,994 oppskrifter
  1. Degi kylling korma

    Degi kylling korma

    Korma er kjøtt som marineres og kokes i yoghurt på lav temperatur, slik at yoghurten ikke sprekker. Degi chicken korma er en tradisjonell oppskrift, med en smakfull krydderblanding, som er vanlig å servere til bryllup i Pakistan.
    • Enkel
    • 45 min
  2. Svinekjøttboller i karrisaus

    Svinekjøttboller i karrisaus

    Svinekjøttboller i karrisaus er laget med eple og løk, og serveres med ris. Dette er lettlaget og nydelig hverdagsmat, for store og små.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Rocky road med hvit sjokolade

    Rocky road med hvit sjokolade

    Bytt ut den klassiske mørke sjokoladen med hvit sjokolade, som sammen med pistasjnøtter og tørkede tranebær ikke bare ser ut som jul, men smakker himmelsk også. Husk at sjokoladen trenger tid i kjøleskap for å stivne.
    • Enkel
    • 25 min
  4. Myk tranebærkake

    Myk tranebærkake

    Saftig formkake med smak av tranebær og appelsin. Vakkert pyntet med melisglasur, mynteblader og tranebær.
    • Enkel
    • 90 min
  5. Vegetarwok med quinoa

    Vegetarwok med quinoa

    En vegaterrett med mettende bønner og frisk grønnsaker. Med quinoa som tilbehør, blir det en perfekt middag.
    • Enkel
    • 25 min
  6. Fårikål med tre typer kål

    Fårikål med tre typer kål

    Fårikål er norsk tradisjonsmat på sitt beste. Her får du en spennende, moderne versjon med et hint av asiatiske smaker og tre typer kål.
    • Enkel
    • 140 min
  7. Urtemarinert laks med timainstekte rødbeter

    Urtemarinert laks med timainstekte rødbeter

    Her er en oppskrift på en fristende godbit fra havet. Urtemarinaden setter en god smak på den fine laksefileten.
    • Middels
    • 30 min
  8. Grillet hel fisk med kremet agurksalat

    Grillet hel fisk med kremet agurksalat

    Helgrillet fisk er en fryd, og smaker selvfølgelig aller best om fisken er selvfanget.
    • Middels
    • 35 min
  9. Sweet chiligryte med fisk

    Sweet chiligryte med fisk

    Sweet chilisaus setter en ekstra spiss på denne delikate fiskegryten. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk som du har tilgjengelig. Denne oppskriften gir deg en liten smak av Asia på en helt vanlig hverdag.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Sesambakt fiskefilet med sweet chili-raita

    Sesambakt fiskefilet med sweet chili-raita

    Oppskrift på lekker, god og rask fiskemiddag. Her har vi sesampanert en seifilet og serverer de hjemmelagde fiskepinnene med nykokt ris og sweet chili-raita. Raita er et indisk tilbehør laget av yoghurt eller syrnet melk.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Powerbolle fra bakeriet i Lom

    Powerboller fra Bakeriet i Lom

    Disse bollene kunne like gjerne hett turboller, men vi synes det var tøffere med powerboller. Enten kan du spise dem slik de er, eller dele dem i to med smør og brunost. Hvert år selges tusenvis av boller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du ca 20 powerboller. God fornøyelse!
    • Enkel
    • 120 min
  12. Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Fletteloff fra Bakeriet i Lom

    Loff er loff. Er det egentlig det? Bakeriet i Lom har laget en loff som gjør seg ekstra godt hvis du skal ha selskap, eller bare vil ha et flott brød på bordet. Denne oppskriften viser deg trinn for trinn hvordan du lager en god fletteloff. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge og bruke gode råvarer, som vårt eget TINE Ekte Smør. Av denne oppskriften får du 2 fletteloff.
    • Middels
    • 120 min