1. Matar keema

    Matar keema

    Dette er helt enkelt en rett av krydret kjøttdeig og grønne erter. Tradisjonelt bruker man kjøttdeig av lam i Pakistan, men du bruker det du har eller liker. Denne pakistanske spesialiteten er middag hele familien vil like.
    Dette er helt enkelt en rett av krydret kjøttdeig og grønne erter. Tradisjonelt bruker man kjøttdeig av lam i Pakistan, men du bruker det du har eller liker. Denne pakistanske spesialiteten er middag hele familien vil like.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Paneer i spinatsaus

    Paneer i spinatsaus

    Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.
    Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Lam kofta masala

    Lam kofta masala

    Hjemmelagde lammekjøttboller, eller lamb koftas om du vil, i en mildt krydret saus omfavner alt vi tenker på som pakistansk og indisk mat. Server denne eksotiske middagen med kokt ris og yoghurt.
    Hjemmelagde lammekjøttboller, eller lamb koftas om du vil, i en mildt krydret saus omfavner alt vi tenker på som pakistansk og indisk mat. Server denne eksotiske middagen med kokt ris og yoghurt.
    • Enkel
    • 60 min
  4. Hjemmelaget Kashmiri harissa

    Hjemmelaget Kashmiri harissa

    Dette er en tradisjonell frokostrett fra Kashmir-området i Pakistan, som består av kjøtt og gryn som er kokt så lenge at det oppløses i en stuing. Fordi det krever litt tid å tilberede, spiser de fleste retten på restaurant i dag. Husk at bulgur skal ligge minst 6 timer i vann.
    Dette er en tradisjonell frokostrett fra Kashmir-området i Pakistan, som består av kjøtt og gryn som er kokt så lenge at det oppløses i en stuing. Fordi det krever litt tid å tilberede, spiser de fleste retten på restaurant i dag. Husk at bulgur skal ligge minst 6 timer i vann.
    • Enkel
    • 150 min
  5. Kylling pakora

    Kylling pakora

    Pakora er grønnsaker eller kjøtt som dyppes i en røre av kikertmel og krydder og frityrstekes. Chicken pakoray er perfekt som snacks eller som forrett. Dette er oppskrift på godbiter som er et must for ramadan – etter solnedgang, naturligvis.
    Pakora er grønnsaker eller kjøtt som dyppes i en røre av kikertmel og krydder og frityrstekes. Chicken pakoray er perfekt som snacks eller som forrett. Dette er oppskrift på godbiter som er et must for ramadan – etter solnedgang, naturligvis.
    • Enkel
    • 30 min
  6. Indiske søtpotetpannekaker med kylling

    Indiske søtpotetpannekaker med kylling

    En spennende vri på pannekaker med søtpotet og krydder med smak av India. Grillet kylling og avokado gjør dette til et mettende måltid.
    En spennende vri på pannekaker med søtpotet og krydder med smak av India. Grillet kylling og avokado gjør dette til et mettende måltid.
    • Enkel
    • 40 min
  7. Dahi Malai Murgh

    Dahi Malai Murgh

    Kylling kokt i krydret yoghurtsaus bevarer kyllingens saftighet og tilsetter både friskhet og varme. For optimal Pakistansk middagsopplevelse må du ikke glemme nanbrød til å suge opp den gode sausen. Husk å sette av 5-6 timer om du skal lage yoghurtmassen selv.
    Kylling kokt i krydret yoghurtsaus bevarer kyllingens saftighet og tilsetter både friskhet og varme. For optimal Pakistansk middagsopplevelse må du ikke glemme nanbrød til å suge opp den gode sausen. Husk å sette av 5-6 timer om du skal lage yoghurtmassen selv.
    • Enkel
    • 40 min
  8. Peshawari kylling karahi

    Peshawari kylling karahi

    Denne kyllinggryten i grønn currysaus smaker akkurat slik du drømmer om. Peshawari chicken karahi gosht er en rask og enkel middag hele familien vil like. Peshawari er en by nord i Pakistan, et matsenter som er særlig kjent for retter av korn og kjøtt i smaksrike sauser.
    Denne kyllinggryten i grønn currysaus smaker akkurat slik du drømmer om. Peshawari chicken karahi gosht er en rask og enkel middag hele familien vil like. Peshawari er en by nord i Pakistan, et matsenter som er særlig kjent for retter av korn og kjøtt i smaksrike sauser.
    • Middels
    • 35 min
  9. Seekh kebab

    Seekh kebab

    Hjemmelaget seekh kebab er enkelt å lage. Seekh kebab betyr rett og slett kjøtt på pinne, og lages av krydret kjøttdeig klemt rundt en grillpinne. Dette er middag som garantert vil slå an hos både voksne og barn.
    Hjemmelaget seekh kebab er enkelt å lage. Seekh kebab betyr rett og slett kjøtt på pinne, og lages av krydret kjøttdeig klemt rundt en grillpinne. Dette er middag som garantert vil slå an hos både voksne og barn.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Degi kylling korma

    Degi kylling korma

    Korma er kjøtt som marineres og kokes i yoghurt på lav temperatur, slik at yoghurten ikke sprekker. Degi chicken korma er en tradisjonell oppskrift, med en smakfull krydderblanding, som er vanlig å servere til bryllup i Pakistan.
    Korma er kjøtt som marineres og kokes i yoghurt på lav temperatur, slik at yoghurten ikke sprekker. Degi chicken korma er en tradisjonell oppskrift, med en smakfull krydderblanding, som er vanlig å servere til bryllup i Pakistan.
    • Enkel
    • 45 min
  11. Haleem

    Haleem

    Oppskrift på hjemmelaget Haleem, en stuing av korn, kjøtt og linser. Den skal koke i mange timer, slik at smakene går inn i hverandre og forvandles til en rett som er rik på smak og fylde. Haleem er vanlig å spise under fastemåneden ramadan. Spises gjerne med chapatti og frisk chili. Husk å legge linser og byggryn i kaldt vann over natten.
    Oppskrift på hjemmelaget Haleem, en stuing av korn, kjøtt og linser. Den skal koke i mange timer, slik at smakene går inn i hverandre og forvandles til en rett som er rik på smak og fylde. Haleem er vanlig å spise under fastemåneden ramadan. Spises gjerne med chapatti og frisk chili. Husk å legge linser og byggryn i kaldt vann over natten.
    • Enkel
    • 270 min
  12. Kylling tandoori

    Kylling tandoori

    Oppskrift på den kjente og sterke indiske matretten Chicken Tandoori. Pefekt sammen med raita, naanbrød og ris.
    Oppskrift på den kjente og sterke indiske matretten Chicken Tandoori. Pefekt sammen med raita, naanbrød og ris.
    • Middels
    • 60 min
    • 40 min