1. Sjokolade- og kaffekrem

    Sjokolade- og kaffekrem

    Mørk sjokoladedessert som passer perfekt som avslutning på middagen eller bare til kos. Husk å sette av tid til at desserten skal stivne.
    Mørk sjokoladedessert som passer perfekt som avslutning på middagen eller bare til kos. Husk å sette av tid til at desserten skal stivne.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Sjokolademousse med vaniljekesam

    Sjokolademousse med vaniljekesam

    Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!
    Kremet og deilig sjokolademousse som er magrere enn sine andre mousse-søstre takket være den gode vaniljekesamen. Det kan vi like!
    • Enkel
    • 75 min
  3. Champagne-mousse med søte bær

    Champagne-mousse med søte bær

    En staslig dessert servert i høye glass med friske bær. Toppet med dine favorittbær er dette perfekt avslutning på et bedre måltid! Husk at moussen trenger å stå kaldt en times tid.
    En staslig dessert servert i høye glass med friske bær. Toppet med dine favorittbær er dette perfekt avslutning på et bedre måltid! Husk at moussen trenger å stå kaldt en times tid.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Fromasj med bringebærsaus

    Fromasj med valnøtter og bringebærsaus

    Forfriskende fromasj med bringebærsaus smaker nydelig av sommer enten du lager sausen av nyplukkede bær eller henter opp fra fryseren. Mynteblader gir det lille ekstra som gjør desserten til en god smaksopplevelse samtidig som de dekorerer lekkert.
    Forfriskende fromasj med bringebærsaus smaker nydelig av sommer enten du lager sausen av nyplukkede bær eller henter opp fra fryseren. Mynteblader gir det lille ekstra som gjør desserten til en god smaksopplevelse samtidig som de dekorerer lekkert.
    • Middels
    • 15 min
  5. Limemarinerte jordbær med hvit sjokolademousse

    Limemarinerte jordbær med hvit sjokolademousse

    Jordbærene blir ekstra gode når de får marinere med frisk lime og søt honning. Prikken over i'en er når de marinerte bærene legges over en fløyelsmyk, hvit sjokolademousse.
    Jordbærene blir ekstra gode når de får marinere med frisk lime og søt honning. Prikken over i'en er når de marinerte bærene legges over en fløyelsmyk, hvit sjokolademousse.
    • Enkel
    • 90 min
  6. Fløterand med tindved og mandler

    Fløterand med tindved og mandler

    Fløterand er en panna cotta-lignende dessert med mye smak og perfekt konsistens. Toppet med syrlig tindved og knasende mandler blir denne fløtepuddingen perfekt til dessert.
    Fløterand er en panna cotta-lignende dessert med mye smak og perfekt konsistens. Toppet med syrlig tindved og knasende mandler blir denne fløtepuddingen perfekt til dessert.
    • Enkel
    • 45 min
  7. Dronning Maud fromasj (Haugesunddessert)

    Dronning Maud fromasj (Haugesunddessert)

    Kjært barn har mange navn. Denne festdesserten ble kreert til Dronning Maud og Kong Haakons besøk i Haugesund på deres kroningsferd i 1906. Derfor kalles den også av mange for Haugesundsdessert.
    Kjært barn har mange navn. Denne festdesserten ble kreert til Dronning Maud og Kong Haakons besøk i Haugesund på deres kroningsferd i 1906. Derfor kalles den også av mange for Haugesundsdessert.
    • Middels
    • 60 min
  8. Skjørostmousse

    Skjørostmousse

    Nydelig mousse med skjørost og friske bringebær. Desserten bør stå kjølig i minst fire timer før servering.
    Nydelig mousse med skjørost og friske bringebær. Desserten bør stå kjølig i minst fire timer før servering.
    • Enkel
    • 20 min
  9. Sherryfromasj

    Sherryfromasj

    Her har du oppskriften på luftig og fin fromasj med deilig smak av sherry. Server den på et fat eller i porsjonsglass, og pynt med vispet krem, bringebær og mynteblader eller sitronmelisse. Husk at sherryfromasjen må stå kjølig i et par timer, eller over natten, for å stivne.
    Her har du oppskriften på luftig og fin fromasj med deilig smak av sherry. Server den på et fat eller i porsjonsglass, og pynt med vispet krem, bringebær og mynteblader eller sitronmelisse. Husk at sherryfromasjen må stå kjølig i et par timer, eller over natten, for å stivne.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Sitronmousse med kumkvatkompott

    Sitronmousse med kumkvatkompott

    Oppskrift på en deilig sitronmousse som passer ypperlig som dessert i julen eller ellers i året. Kumvat er små sitrusfrukter som er fine til kompott som passer til en frisk mousse. Den har syrlig smak og er fin å pynte med.
    Oppskrift på en deilig sitronmousse som passer ypperlig som dessert i julen eller ellers i året. Kumvat er små sitrusfrukter som er fine til kompott som passer til en frisk mousse. Den har syrlig smak og er fin å pynte med.
    • Enkel
    • 60 min
  11. En himmelsk munnfull

    En himmelsk munnfull

    Denne enkle, voksne oppskriften på fromasj er, som navnet tilsier, en himmelsk munnfull. Server den i porsjonsglass eller i en serveringsbolle, og pynt med cocktailbær, nøtter og sjokolade. Husk at fromasjen må stå kjølig i et par timer, eller over natten, for å stivne.
    Denne enkle, voksne oppskriften på fromasj er, som navnet tilsier, en himmelsk munnfull. Server den i porsjonsglass eller i en serveringsbolle, og pynt med cocktailbær, nøtter og sjokolade. Husk at fromasjen må stå kjølig i et par timer, eller over natten, for å stivne.
    • Middels
    • 30 min
  12. Appelsinfromasj

    Appelsinfromasj

    Herlig frisk fromasj som passer perfekt å servere som påskedessert eller dessert til sommerfesten, så vel som en ekstra god avrunding på søndagsmiddagen.
    Herlig frisk fromasj som passer perfekt å servere som påskedessert eller dessert til sommerfesten, så vel som en ekstra god avrunding på søndagsmiddagen.
    • Middels
    • 130 min