1. Fletteloff med Kesam

    Fletteloff med Kesam®

    Få ting smaker så godt som nybakt loff med litt smør på. Inviter gjester på hjemmelaget loff, ferske reker og kald hvitvin. Nydelig! Hvis du ønsker det, triller du ut deigen som rundstrykker og får dermed heller fine kuvertbrød.
    Få ting smaker så godt som nybakt loff med litt smør på. Inviter gjester på hjemmelaget loff, ferske reker og kald hvitvin. Nydelig! Hvis du ønsker det, triller du ut deigen som rundstrykker og får dermed heller fine kuvertbrød.
    • Middels
    • 90 min
  2. Tangzhong brød

    Tangzhong brød

    Tangzhong er en japansk bakemetode som gir veldig luftig og saftig bakst. Tradisjonelt brukes metoden til en type brioch-brød som dette. Brødet kan nytes til både salt og søtt. 
    Tangzhong er en japansk bakemetode som gir veldig luftig og saftig bakst. Tradisjonelt brukes metoden til en type brioch-brød som dette. Brødet kan nytes til både salt og søtt. 
    • Enkel
    • 180 min
    • 20 min
  3. Sprø ostesticks med Norvegia®, Jarlsberg® eller Parmesan

    Sprø ostesticks

    Lag ostestick til snacks, server til en suppe eller salat.
    Lag ostestick til snacks, server til en suppe eller salat.
    • Enkel
    • 120 min
    • 8 min
  4. Brytebrød med Jarlsberg og sesam

    Brytebrød med Jarlsberg® og sesam

    Herlige rundstykker som passer godt til salat og supper. Lag gjerne dobbel porsjon og oppbevar i fryseboksen.
    Herlige rundstykker som passer godt til salat og supper. Lag gjerne dobbel porsjon og oppbevar i fryseboksen.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Matpakkebrød

    Matpakkebrød

    Det er få ting som smaker bedre enn hjemmebakt brød. Dette er oppskriften på en særlig saftig variant, som ved å bruke melk skaper et enda mer næringsrikt resultat. Server gjerne en god skive nybakt brød med smør, brunost og et glass melk ved siden av. Nydelig!
    Det er få ting som smaker bedre enn hjemmebakt brød. Dette er oppskriften på en særlig saftig variant, som ved å bruke melk skaper et enda mer næringsrikt resultat. Server gjerne en god skive nybakt brød med smør, brunost og et glass melk ved siden av. Nydelig!
    • Enkel
    • 40 min
  6. Saftig solsikkebrød

    Saftig solsikkebrød

    Dette er et bakepulverbrød som er raskt å bake, for det skal ikke heve. Brødet har en deilig smak av solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
    Dette er et bakepulverbrød som er raskt å bake, for det skal ikke heve. Brødet har en deilig smak av solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
    • Enkel
    • 70 min
  7. TINEs Focaccia

    Focaccia i langpanne

    Foccacia er et klassisk italiensk brød, opprinnelig fra Genova. I denne oppskriften har vi smaksatt med smør, fingersalt og sorte oliven. Saftig og nylaget focaccia egner seg fint til frysing og er perfekt å servere til supper og salater.
    Foccacia er et klassisk italiensk brød, opprinnelig fra Genova. I denne oppskriften har vi smaksatt med smør, fingersalt og sorte oliven. Saftig og nylaget focaccia egner seg fint til frysing og er perfekt å servere til supper og salater.
    • Enkel
    • 105 min
  8. Gulrotbrød

    Gulrotbrød

    Saftig og godt brød med gulrot og solsikkekjerner. Brødet holder seg saftig lenge og smaker godt i nistepakken. Nybakt med brunost og smør er det en delikatesse.
    Saftig og godt brød med gulrot og solsikkekjerner. Brødet holder seg saftig lenge og smaker godt i nistepakken. Nybakt med brunost og smør er det en delikatesse.
    • Enkel
    • 80 min
  9. Hamburgerbrød

    Hamburgerbrød

    Hamburger smaker ekstra godt med hjemmelaget hamburgerbrød, eller "burgerbolle" som enkelte kaller det, til. Denne oppskriften gir gode og saftige brød. Varier gjerne mellom å servere med kjøtt, kylling eller fisk.
    Hamburger smaker ekstra godt med hjemmelaget hamburgerbrød, eller "burgerbolle" som enkelte kaller det, til. Denne oppskriften gir gode og saftige brød. Varier gjerne mellom å servere med kjøtt, kylling eller fisk.
    • Enkel
    • 60 min
  10. Eltefritt grytebrød

    Eltefritt grytebrød

    Har du ikke prøvd eltefritt grytebrød enda? Her får du den enkle oppskriften på det som også kalles no-knead-bread. Deigen må heve i 12-18 timer, men ta tiden til hjelp og nyt ferskt, nybakt brød med smør og brunost.
    Har du ikke prøvd eltefritt grytebrød enda? Her får du den enkle oppskriften på det som også kalles no-knead-bread. Deigen må heve i 12-18 timer, men ta tiden til hjelp og nyt ferskt, nybakt brød med smør og brunost.
    • Enkel
    • 60 min
  11. Jarlsbergloff med bacon

    Jarlsberg®-loff med bacon

    Dette er et spennede brød med smak av både bacon, ost og sennep. Brødet smaker deilig til pasta og supper. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge. Av denne oppskriften får du to loff, så du trenger to brødformer.
    Dette er et spennede brød med smak av både bacon, ost og sennep. Brødet smaker deilig til pasta og supper. For å få til et godt resultat bør du elte deigen lenge. Av denne oppskriften får du to loff, så du trenger to brødformer.
    • Enkel
    • 120 min
  12. Urtestang

    Urtestang

    Til sommerbuffeten, en god salat eller varm suppe er dette kuvertbrødet deilig å servere. Alt av friske urter smaker godt i urtestangen. Velg dine favoritter. Denne oppskriften gir to brød.
    Til sommerbuffeten, en god salat eller varm suppe er dette kuvertbrødet deilig å servere. Alt av friske urter smaker godt i urtestangen. Velg dine favoritter. Denne oppskriften gir to brød.
    • Middels
    • 110 min