1. Jordbærmarengspai

    Jordbærmarengspai

    Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
    Sprø NÅ paibunn dekket med bær og toppet med marengs. Server kaken lun - rett fra ovnen.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Sjokolademarengs med mørk sjokolade

    Marengs med mørk sjokolade

    Dette er en oppskrift på lekre sjokolademarengs av ypperste klasse. Marengsen skal være sprø, og smelte i munnen. Garantert suksess!
    Dette er en oppskrift på lekre sjokolademarengs av ypperste klasse. Marengsen skal være sprø, og smelte i munnen. Garantert suksess!
    • Enkel
    • 120 min
  3. Superrask sommerpai

    Superrask sommerpai

    Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.
    Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.
    • Enkel
    • 40 min
  4. "Sweet as pie" med bær

    Kjærlighet i en liten pai! Dette er herlige små paier du kan lage spesielt til din elskede på Valentine's Day 14. februar. Bunnene er laget av mørdeig og fylt med vaniljekrem og friske bær. De ser fantastisk fristende ut og smaker likeså. Nytelse i hver eneste bit...
    Kjærlighet i en liten pai! Dette er herlige små paier du kan lage spesielt til din elskede på Valentine's Day 14. februar. Bunnene er laget av mørdeig og fylt med vaniljekrem og friske bær. De ser fantastisk fristende ut og smaker likeså. Nytelse i hver eneste bit...
    • Middels
    • 60 min
  5. Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Pavlova med Kesam og tropisk frukt

    Marengsbunn kan lages flere dager i forveien. Oppbevar bunnen i en stor lufttett boks i romtemperatur. Men vent med kesamfyllet til rett før servering. Pavlova er en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid.
    Marengsbunn kan lages flere dager i forveien. Oppbevar bunnen i en stor lufttett boks i romtemperatur. Men vent med kesamfyllet til rett før servering. Pavlova er en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid.
    • Enkel
    • 110 min