Oppskrifter med pepperkaker
tablecloth
Basil1Basil2

Gøy med pepperkaker

Gjør som heksa i Hans og Grete-eventyret og lag et vakkert pepperkakehus. Slipp fantasien løs og lek med en god pepperkakedeig. Pepperkakeoppskrifter finner du her.

Vær din egen arkitekt og sett sammen morsomme bygninger av pepperkaker. Foruten pepperkakehus, figurer og småkaker kan du for eksempel lage bordkort, juletrepynt, serviettringer og julekalender av denne krydrede deigen.Les også SINTEFs artikkelUnngå byggskader - bak pepperkakehus etter forskriftene

 1. Osteriet_selbu_jul

  Pepperkaker med blåmuggost

  1. Rating_star_filled
  2. Rating_star_filled
  3. Rating_star_filled
  4. Rating_star_filled
  5. Rating_star_outline
  Pepperkaker hører så absolutt julen til. De er både morsomme å lage, men også kjempegode å spise. Men du, har du prøvd pepperkaker med blåmuggost på? Det er utrolig godt og bør prøves. En særdeles spennende smakskombinasjon, som også forøvrig er et glimrende forslag til spiselig julegave. Det blir i så fall en julegave som garantert faller i smak!
  60 min
  Enkel
  Comments_icon
  4
 2. Små pepperkakehus

  Små pepperkakehus

  1. Rating_star_filled
  2. Rating_star_filled
  3. Rating_star_filled
  4. Rating_star_filled
  5. Rating_star_outline
  Det er så mye gøy man kan lage av en god pepperkakedeig. Bare se på disse fantastisk søte og gode pepperkakehusene som du kan henge på et krus fylt med for eksempel deilig julegløgg. Målene for de små husene finner du i fremgangsmåten og i tips-feltet under. Dette er en stor pepperkakeoppskrift, så her kan du lage mange, små pepperkakehus, eller noe annet morsomt du velger å bruke deigen til. God fornøyelse!
  60 min
  Middels
  Comments_icon
  8
Tableclothblue heartpayoff