Håndkle og blad
Vil du bli vår YouTube-kokk?

Vil DU bli vår YouTube-kokk?

TINE skal i gang med et spennende Youtube-prosjekt: Vi skal lage de diggeste matfilmene på internett

Det er ingen liten oppgave. Og for å lykkes med dette trenger vi stjernen i showet – vår helt egen YouTube-kokk til TINE Kjøkken-universet!

Du trenger ikke være utdannet kokk (det er selvsagt et pluss, men ikke en forutsetning). Det viktigste er at du ELSKER mat! Og da mener vi virkelig elsker. Vi trenger deg som kan formidle kunnskap og kjærlighet for mat, som kan nå ut gjennom skjermen og inn i livene til det norske folk og inspirere dem til flere og bedre matopplevelser. Du skal hjelpe dem til å lykkes på kjøkkenet uansett forkunnskaper, og vise hvor enkelt og gøy det er å lage god mat!

Du går aldri på kompromiss med kunnskap og kompetanse. Og du er en ivrig kokk/hobbykokk som selv bruker internett som din viktigste kanal for å holde deg oppdatert og hente inspirasjon.

Stjernen i showet må nødvendigvis ikke være èn person – hvis du har en venn, kjæreste eller familie du har en bra/morsom matlagings-dynamikk med, så er vi åpne for å ansette max 2. personer.

Hvordan søke?

Siden dette er en helt spesiell jobb, har vi også et par helt spesielle kriterier for å søke (i tillegg til det formelle som CV og søknad)

  • Du må sende oss en liten film av deg der du lager/forbereder en enkel matrett samtidig som du forteller om det, på en morsomt/interessant/spennende/overraskende/inspirerende måte. Filmen bør være mellom ett og to minutter. Du kan sende den som vedlegg, med We-transfer, som YouTube/Vimeo-lenke eller hvordan du måtte ønske.
  • For å få et inntrykk av hvem du er, kan du gjerne legge ved lenker til dine egne sosiale profiler sånn at vi kan bli bedre kjent med deg.
  • CV og søknad vedlegges også
  • Søknaden sendes på e-post til joacim.skjellerud@tine.no

Oppdraget vil i første omgang vare ut 2018. Og det funker finfint å være YouTube-kokk ved siden av studier, jobb eller annet.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Søknadsfrist: 1. august.

Har du spørsmål? Kontakt joacim.skjellerud@tine.no

Håndkle
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat