Bakeapp fra KK og TINE vinner global pris

I september vant den lekre KK Søtt-appen bronsje i The Smarties 2013-awards i New York. Nå kan du laste den ned gratis til din iPhone eller iPad, og tre inn i en ny og vidunderlig verden av de lekreste kaker og desserter.

«KK Søtt»-appen er proppfull av fristende oppskrifter på alt fra den perfekte kaken for jentekvelden, vidunderlig dessert til hagefesten og det lille ekstra for den søtsugne. Egne eksperttips og  gode bakeråd fra oss i TINE hjelper deg å oppnå det perfekte resultatet på kjøkkenet. 

Den 25. september fikk denne innovative bakeappen en imponrende tredjeplass under The Smarties Awards, en global prisutdeling for mobilmarkedsføring. Prisutdelingen fant sted i New York og arrangeres av The Mobile Marketing Association.

Nå kan også du gjøre som 35.000 andre og laste ned «KK Søtt»-appen gratis til din iPhone

eller laste den ned på iPad'en din!
 

Unngå bakesøl

Den lekre appen er inndelt etter kategorier, har blant annet en egen handleliste-funksjon og en stoppeklokke som varsler deg når steketiden er over.I stedet for å søle til mobilen eller iPad'en din med klissete bakefingre, kan du bruke den morsomme «swipe»-muligheten som lar deg bla om til neste side bare ved å vifte hånden foran kameraet.

Med «KK Søtt» i nærheten står du dermed godt rustet til bursdager og andre store kakeanledninger i tiden framover. Appen er videreføring av KKs store suksess med printbilagene «KK søte favoritter». Selve den tekniske løsningen er utviklet av Mobiento

Mer Matglede fra TINE

Dette er ikke første gang TINE er med på å spre matglede via digitale kanaler. I tillegg til hyppig bruk av våre mange oppskrifter på tine.no , har vi denne høsten lansert den smarte middagstjenesten TINE Mine Middager som lærer deg å kjenne, og som gir deg oppskrifter den vet du vil like.

I tillegg kunne vi allerede for et par år siden tilby oppskrifter rett i lomma til matglade nordmenn. Siden den gang har tusenvis lastet ned den kritikerroste gratis-appen «Matglede» til mobil og iPad. Via denne får du tilgang til enorme mengder gode oppskrifter til alle mulige anledninger og er et ypperlig oppslagsverk til de av oss som søker inspirasjon i matveien. Dersom du ikke allerede har det, kan du laste ned Matglede-appen gratis her

Kommentarer

  Legg til kommentar