Håndkle og blad
Nå-pizza-jul

Bittebittebittelille julaften

Selv om man ikke skal gi hverandre gaver før julaften, er det ingenting i veien for å overraske litt nå i den travle hverdagen. Dette er tiden for å gjøre noe sammen og by på en annen smak av jul.

I julestria har vi helt andre ting å stri med enn å bruke masse tid på middagen. En lettvint og smakfull løsning er å lage «hjemmelaget» pizza med Nå.

Sånt blir det god jul av

Ta med deg barna på kjøkkenet og rull ut en Nå pizzabunn. La dem velge tilbehør og drysse revet ost over bakverket. Med litt fantasi kan det faktisk se ut som det snør...

Nå Pizzabunn er ferdig kjevlet ut, rullet sammen på bakepapir og klar til bruk, så du kan diske opp med hjemmelaget pizza på 1-2-3 selv i den travle førjulstiden. Med en ferdig pizzabunn har du mange muligheter for kreative og enkle løsninger til middager nå før jul.

Pizzastripes - så alle får

Hva er vitsen med kompromisser når alle kan få sitt? Lag for eksempel èn stor langpannepizza fylt med tre personlige favoritter.

TIPS: Har du middagsrester f.eks fra taco, kan du med fordel ha det som fyll på pizzaen. Pizzasaus og revet ost er det eneste du trenger i tillegg.

Håndkle
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat