Barbequesaus

Barbequesaus

0
347
Enkel90 min
En skikkelig barbequesaus må til når det skal grilles. Denne går til burgere, grillribbe, kylling og grillede grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 5 dl
    ketchup
  • 2 ½ dl
    vann
  • 1 dl
    eplesidereddik
  • 5 ss
    brunt sukker
  • 5 ss
    sukker
  • ½ ss
    kvernet sort pepper
  • ½ ss
    løkpulver
  • 1 ts
    tabasco
  • 2 ss
    sitronsaft
  • 1 ss
    worcestershiresaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha alle ingrediensene i en kjele.

  2. 2

    Kok opp blandingen og la den putre på svak varme i ca. 1 time og 15 minutter.

Tips

Sausen kan oppbevares kjølig i ca. tre måneder.

Del denne oppskriften: