Tomatsuppe med VGTR boller

Tomatsuppe med vegetarboller

0
  • Enkel
  • 30 min
En god tomatsuppe metter enda bedre med vegetar-boller fra VGTR, krutonger og revet ost.

Ingredienser

1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
1 stk chili (kan sløyfes)
2 ss olivenolje
2 ss tomatpuré
4 dl grønnsaksbuljong
1 boks hakkede hermetiske tomater
2 dl TINE Kremfløte
½ ts salt
½ ts pepper
1 pakke TINE VGTR Boller

Topping

2 ss brødkrutonger
4 ss TINE Revet Ost Original
2 ss hakket bladpersille

Slik gjør du det

    1. Finhakk løk, hvitløk og chili og fres i en gryte med olivenolje til mykt, ca. 2 minutter.
    2. Rør inn tomatpuré og fres i 1 minutt til. Hell i grønnsaksbuljong og hakkede tomater og kok opp. La småkoke i ca. 10 minutter. Kjør glatt med en stavmikser.
    3. Tilsett fløte og kok opp. Smak til med salt og pepper.
    4. Stek VGTR bollene i en varm panne med olje til akkurat gjennomvarme, 5-6 minutter. Ha de i suppen og kok opp.
    5. Server suppen toppet med krutonger, revet ost og hakket bladpersille.
Tips!
Du lager enkelt egne brødkrutonger av gammelt brød du har liggende. Skjær det i terninger, vend med litt olivenolje, salt og pepper og fordel utover et stekebrett. Stek i ovnen på 220 °C i ca. 10 minutter eller til gylne og sprø.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat