Kremostsuppe

Kremostsuppe

47
413
Enkel45 min
Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Til denne hjemmelagde kremostsuppen starter du med å finhakke løk og skjære purre i små ringer. La kjøttdeig, løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i ca. 30 minutter.

    Tips

    Hvis du har dårlig tid, trenger du ikke la kjøtteig, løk og purre koke så lenge som 30 minutter. Suppa blir god også med kortere koketid.

  2. 2

    Kutt paprika i fine biter og tilsett det til blandingen. Rør så kremost forsiktig inn i suppen. Suppen skal ikke koke etter at osten er tilsatt, bare trekke.

    Tips

    Varier gjerne suppen med ulike smaker på kremosten, som for eksempel Urter eller Pepper.

  3. 3

    Dryss med litt ekstra purre og paprikabiter ved servering.

Tips

Til suppen smaker det godt med nybakt brød, for eksempel denne ostefletteloffen.

Del denne oppskriften: