Grønnsaksuppe med krepsehaler

Grønnsaksuppe med krepsehaler

2
13
Enkel15 min
Suppe passer godt å servere til de fleste anledninger. Med rundstykker til blir dette et ekstra smakfullt måltid.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tilbehør:

  • 2 ss
    hakket dill
  • 1 ½ dl
    rensede krepsehaler
  • 4 stk
    rundstykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Del blomkål i små buketter og skrell og skjær gulrot i tynne skiver. Kok grønnsakene møre i vann i ca. 8 minutter.

  2. 2

    Lag jevning av melet med litt av melken. Hell den i suppen under omrøring, og tilsett så resten av melken. La trekke i 3–5 minutter.

  3. 3

    Tilsett erter og smak til med salt og pepper. Ta kjelen av platen.

  4. 4

    Visp sammen eggeplomme og fløte. Rør blandingen inn i suppen. Strø over hakket dill, og server med krepsehaler i og rundstykker til.

Tips

Du kan bytte ut blomkål med brokkolibuketter.

Del denne oppskriften: