Pizza med variasjoner

Pizza med variasjoner

0
27
Enkel30 min
Del pizzaen i flere felt, så får alle det fyllet de liker best. Her har vi brukt chorizo, pesto og Selbu Blå på en og samme pizza.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    pizzabunn

Pizza med chorizo:

  • 4 ss
    tomatpuré
  • 8 stk
    cherrytomater
  • 1 stk
    finhakket sjalottløk
  • 100 g
    chorizo (evt. pepperoni)
  • 100 g

Pizza med pesto:

  • 4 ss
    pesto
  • 5 ss
    mais
  • 8 skiver
    kokt skinke
  • 100 g
    Norvegia® Revet (eller revet Jarlsberg)

Pizza med blåmuggost:

Pynt:

  • 1 dl
    basilikumblader eller andre friske urter

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C og finn fram en stekeplate

  2. 2

    Trill den ferdige pizzadeigen ut og legg den på en stekeplate, med bakepapiret ned.

  3. 3

    Lag felt med de ulike fyllene, slik at alle kan få den smaken de aller helst vil ha.

    Tips

    Har du litt ekstra tid kan du lage denne gode hjemmelagede pizzasausen.

  4. 4

    Stek pizzaen 10–15 minutter.

  5. 5

    Pynt med friske urter, gjerne ulike urter på hvert felt.

Tips

Har du litt ekstra tid og ønsker å lage din egen pizzabunn? Her finner du oppskrifter på både grov og fin pizzabunn.

Del denne oppskriften: