Pizza med skjørost

Pizza med skjørost

0
3
Enkel90 min
Hvis du ønsker en litt ny vri på pizzaen, anbefaler vi denne. Pizza med skjørost og spekeskinke smaker himmelsk.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzadeig:

  • 500 g
    hvetemel
  • 3 dl
    vann
  • 1 dl
    olje
  • ½ pakke
    gjær
  • 1 ts
    salt
  • 1 beger
    skjørost

Pizzafyll:

  • 1 beger
    skjørost
  • 2 dl
  • 16 skiver
    spekeskinke , i biter
  • 6 stk
    tomater , i skiver
  • 1 ss
    oregano/mynte

Slik gjør du det

  1. 1

    Elt mel, vann, olje, gjær, salt og skjørost til en smidig deig. La deigen hvile under plast eller klede i én time på benken.

  2. 2

    Sett ovn på 250 °C, og sett et rent stekebrett i ovnen. Del deigen i 8 deler, og trykk ut til tynne, runde emner.

Pizzafyll:

  1. 3

    Bland sammen skjørost og rømme, og smør det på pizzaene. Legg på spekeskinke, tomat og oregano.

  2. 4

    Legg pizzaene over på den varme stekeplata, og stek de i ca. 12 min.

Tips

Hvis du ønsker annet fyll, anbefaler vi kokt skinke, squash, rødbeter, røkelaks og ulike urter.

Del denne oppskriften: