Pizza med Crème Fraîche og bacon

Pizza med Crème Fraîche og bacon

2
75
Enkel25 min
Rask og god pizza med hvit pizzasaus og smak av bacon. Fersk ferdigbunn gjør at du sparer tid på hektiske hverdager.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ferdig pizzabunn:

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn

Eller lag din egen pizzabunn:

  • ½ pakke
    gjær eller tørrgjær
  • 3 dl
    lunkent vann
  • 3 ss
    olivenolje
  • 1 ts
    salt
  • 7 ½ dl
    hvetemel

Pizzafyll:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapirsiden ned.

Eller lag din egen pizzabunn:

  1. 2

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. 3

    Rør ut gjær i det lunkent vann. Tilsett olje og salt. Rør i mel til du får en smidig deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.

  3. 4

    Kjevle deigen tynt ut på et stekebrett. Den hjemmelagede pizzaen trenger 12-15 minutter i ovnen etter at alt fyllet er lagt på.

Pizzafyll:

  1. 5

    Finhakk rødløk. Stek baconterninger i en stekepanne med litt smør. Tilsett løk og la det steke med et par minutter.

  2. 6

    Fordel Crème Fraîche eller Kesam utover bunnen. Legg på bacon og løk og strø over oregano. Stek pizzaen midt i ovnen i 10–15 minutter avhengig av hvilken bunn du bruker. Serveres med litt ruccola på toppen.

Tips

Strimlet kyllingfilet smaker også veldig godt sammen med bacon på pizza.

Del denne oppskriften: