Minipizza med feta og tomat

Minipizza med feta og tomat

0
37
Enkel10 min
Fetaost og tomat smaker veldig godt på pizza. Disse minipizzaene er delikate og nydelige å servere til lunsj, på tapasbordet eller som en forrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pizzabunn

  • 1 stk
    ferdig pizzabunn

Pizzafyll

  • 2 dl
    ferdig pizzasaus
  • 150 g
    fetaost
  • 4 stk
    tomater

Pynt

  • 1 dl
    basilikumblader

Slik gjør du det

  1. 1

    La deigen hvile (i lukket pakning) på kjøkkenbenken i ca. 10 min. Forvarm stekeovnen til 250 °C.

  2. 2

    Rull pizzadeigen med bakepapiret ut på en stekeplate. Trykk ut sirkler med glass, ca. 6 cm i diameter, og fjern restene som blir mellom sirklene.

    Tips

    Restene mellom sirklene kan du lage et par ekstra minipizzaer av.

Pizzafyll

  1. 3

    Smør på pizzasaus. Smuldre fetaosten og dryss den oppå sausen. Skjær tomatene i skiver og legg en skive på hver pizza.

  2. 4

    Stek midt i ovnen, ca. 10 minutter. Server med litt frisk basilikum.

Del denne oppskriften: