Minipaier med fetaost

Minipaier med fetaost

0
12
Enkel15 min
Lekre små paier i porsjonsformer. Veldig hendige å ha med seg på tur, kjempegode på smak og i tillegg er de lettlagde. Kan det bli bedre? Oppskriften gir ca 16 små paier.

Ingredienser

Antall porsjoner

Til paideigen:

Til fyllet:

  • 100 g
    fetaost
  • 8 stk
    cherrytomater
  • 3 stk
    egg
  • 2 ½ dl
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn fram små porsjonsformer. Alternativt kan du bruke et muffinsbrett med teflonbelegg.

  2. 2

    Ha mel og smør i en food processor og la maskinen gå noen sekunder slik at det blir en grynet masse. Samle alt sammen til en deig med hendene og trykk deigen ut i 16 engangsaluminiumsformer. La formene stå kjølig ca. 30 minutter.

  3. 3

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  4. 4

    Mos osten og del tomatene i to. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Fordel osten i formene og hell over eggeblandingen. Legg ½ tomat i hver form. Stek paiene midt i ovnen i ca 18 – 20 minutter

Del denne oppskriften: