Tacospagetti

Tacospagetti

2
48
Enkel30 min
Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 ss
  • 600 g
    kjøttdeig
  • 1 stk
    løk , finhakket
  • 1 stk
    rød chili , finhakket
  • 100 g
    mais
  • 1 ts
    spisskummen
  • ½ ts
    malt koriander
  • ½ ts
    paprikapulver
  • 1 ts
    salt
  • 2 dl
    vann
  • 400 g
    spaghetti
  • 2 stk
    tomater , i terninger
  • 100 g
    tortillachips
  • 2 dl
  • ½ dl
    frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.

  2. 2

    Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.

  3. 3

    Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.

    Tips

    Her kan du fint bruke andre typer pasta.

  4. 4

    Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.

Tips

Er du lei pasta, kan du fint servere kjøttsausen over potetmos og gratinere med ost. 

Del denne oppskriften: