Pasta med spekeskinke og fetaost

Pasta med spekeskinke og fetaost

0
77
Enkel20 min
Denne smaksrike pastaen med fetaost, frisk basilikum og spekeskinke tilbereder du raskt. Bruk gjerne norsk spekeskinke som pæreskinke.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    penne , ukokt
  • 150 g
    fetaost
  • 2 ss
    olivenolje
  • ½ stk
    sitron , saften av
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 8 skiver
    spekeskinke i strimler
  • 1 dl
    oliven
  • 12 stk
    cherrytomater , delt i to
  • 2 ss
    pinjekjerner
  • 2 dl
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken.

    Tips

    Brukfullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

  2. 2

    Sil fra vannet, og smuldre over fetaost. Ha over olje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend sammen.

  3. 3

    Topp pastaen med skinke, oliven, tomat, pinjekjerner og ruccola ved servering.

Tips

Rist pinjekjernene for ekstra god smak raskt i en tørr stekepanne.

Del denne oppskriften: