Pasta med kremost

Pasta med kremost

29
261
Enkel15 min
Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    tagliatelle eller annen type pasta
  • 3 stk
    hvitløksfedd
  • 10 stk
    cherrytomater
  • 140 g
    bacon
  • 1 stk
    hønsebuljongterning
  • 1 dl
    vann
  • 3 dl
  • 125 g
    TINE Kremgo® Urter eller annen smak
  • 1 ss
    fersk timian
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    nykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaen som anvist på pakken.

    Tips

    Bruk gjerne fullkornspasta.

  2. 2

    Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.

  3. 3

    Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.

    Tips

    Bytt gjerne baconet ut med kylling.

  4. 4

    Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.

    Tips

    Du kan fint bruke andre krydderurter.

  5. 5

    Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.

Tips

Server gjerne med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Del denne oppskriften: