Pasta med fire oster

Pasta med fire oster

2
42
Enkel30 min
De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 500 g
    spaghetti eller annen pasta
  • 100 g
    Norzola® eller annen god blåmuggost
  • 100 g
    Mozzarella Michelangelo
  • 100 g
  • 2 dl
  • ½ dl
    finhakket, frisk timian
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 100 g
    revet parmesan

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.

  2. 2

    Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.

  3. 3

    Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.

Tips

Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.

Del denne oppskriften: