placeholder image
0

Tre-retters meny fra Norges beste kokk

Norges beste kokk Christopher W. Davidsen har satt sammen 3 tre-retters menyer til oss. Disse vil du garantert imponere gjestene med.

Christopher skal, etter å ha vunnet tittelen Årets Kokk og sølv i Bocuse d'Or Europe, representere Norge i verdensfinalen i Bocuse d´Or nå i januar 2017. Vi ønsker Christopher masse lykke til!

Meny 1

Forrett: Råmarinert laks med urteolje og rømmekrem med pepperrot

Oppskrift på Råmarinert laks med urteolje og rømmekrem med pepperrot

Hovedrett: «Smørbiff» av kalv med potetkrem og bakte rotgrønnsaker

Oppskrift på «Smørbiff» av kalv med potetkrem og bakte rotgrønnsaker

Dessert: Fløterand med tindved og mandler

Oppskrift på Fløterand med tindved og mandler

 

Meny 2

Forrett: Kantarellterter med Jarlsberg®- og sellerikrem

Oppskrift på Kantarellterter med Jarlsberg®- og sellerikrem

Hovedrett: Melkeposjert kveite med knuste erter og kyllingsmør

Oppskrift på Melkeposjert kveite med knuste erter og kyllingsmør

Dessert: Pisket kremost med bær og hvit sjokolade

Oppskrift på Pisket kremost med høstens bær og hvit sjokolade

 

Meny 3

Forrett: Nydampede blåskjell med Crème Fraîche- og hvitløksdipp

Oppskrift på Nydampede blåskjell med Crème Fraîche- og hvitløksdipp

Hovedrett: Helstekt kylling med pisket kryddersmør

Oppskrift på Helstekt kylling med pisket kryddersmør

Dessert: Smørstekte plommer med sitronkrem

Oppskrift på Smørstekte plommer med sitronkrem

 

Kommentarer