Tjuvstart julemiddagene?

MatSans® gir deg de beste juleoppskriftene.

Det er lov til å starte jula litt tidlig og kose seg med nydelig julemat allerede nå! MatSans® har samlet de aller beste oppskriftene du må ha for å lage den diggeste julematen, enten det er til julehøytiden eller til hverdags i førjulstiden. 

Snikprøv juleskinka

Oppskrift på Glasert skinkestekHva med å snikprøve en deilig skinkestek, som du enkelt kan lage som en helgemiddag? Lag gjerne en stor porsjon, og skjær restene av steken i tynne skiver. Restene er supert som pålegg til frokosten, og gir smak av jul i en hektisk hverdag. Få oppskriften på MatSans®.

Guttas eller jentenes julebord? Juletapas uansett!

Oppskrift på JuletapasLurer du på hva du skal servere til vennene dine på julemiddagen? Da er det helt supert å invitere dem på juletapasbord i en hektisk førjulstid. Det er enkelt å lage tapas der alle rettene har en liten «julevri». Et godt tips er å be alle ta med seg en tapasrett hver slik at det blir et spleiselag. På MatSans® får du oppskriften på perfekt juletapas.

Pinnekjøtt – både salt og godt

Oppskrift på PinnekjøttHvorfor ikke lage godt pinnekjøtt med kålrabistappe allerede nå? Selve pinnekjøttet kan du også enkelt lage som tapas, for eksempel i lefser. Få oppskriften på salt og smakfullt pinnekjøtt på MatSans®.

Lutefisk til hverdag og fest

Oppskrift på LutefiskNordmenn spiser mest lutefisk fra oktober til januar. Her er oppskrift på herlig lutefisk med godt tilbehør som gir glade gjester, både til hverdags og fest.

Arriba! - Slik får du perfekt ribbe

Oppskrift på RibbeRibbe er en av de store klassikerne på julaften, og ribbelukta ringer jula inn for mange. MatSans® viser deg hvordan du får laget ribbemiddagen svingende lett, slik at du ikke trenger å bekymre deg for sprø svor på selve julaften. Se hvor enkelt det er å få perfekt ribbe!

MatSans® finner dine favoritter

Hva slags julemat liker du best? MatSans® er en ny oppskriftstjeneste, som lærer seg hva akkurat du liker å spise, basert på dine ønsker. Du trenger bare å bruke 10 sekunder på å registrere deg på MatSans®, og la tjenesten bli kjent med deg. Så får du servert dine favorittoppskrifter med en gang. 

Kommentarer

  Legg til kommentar