Slik har du aldri spist taco før

Taco har blitt nordmenns helgefavoritt. Alle elsker taco, og med MatSans® blir du selverklært tacomester!

Når helgen nærmer seg står taco ofte høyest på ønskelista, både hos store og små. Denne middagen er langt fra kjedelig og kommer i utallige varianter. Du kan lage tacopizza, tacograteng, fisketaco, tacopai eller tacosalat. Hva frister deg mest? Vent, ikke si det!

MatSans® lærer seg nemlig hva du liker - og ikke liker, du får altså tacoforslag som vi vet du vil digge. Alt du trenger å gjøre er å bruke 10 sekunder på åregistrere deg her.

Les også "MatSans® skal utrydde middagsblackout".

Hot og godt

Krydre opp helgen og la deg friste av spicy meksikansk mat. MatSans® har samlet de beste Tex Mex-oppskriftene som du og familien ikke må gå glipp av. Her får du noen smakfulle tacotips:

Gjør kjøttdeigen ekstra saftig

Bland inn 3 ss Crème Fraîche i tacokjøttdeigen de siste to minuttene av steketiden. Da får du det saftigste tacokjøttet du noen gang har smakt!

Asiatisk gourmet-taco

Oppskrift på asiatisk taco med entrecôte

Lag en ny vri på de meksikanske rettene ved å servere deilig grillet kjøtt i lefse med frisk mangosalsa med rødkål. Dette er en asiatisk versjon av den tradisjonelle tacoen der kjøttdeigen byttes ut med nydelig entrecôte. Se hvordan du gjør det her.

Tacopannekaker

De to kanskje mest populære oppskriftene i Norge er blandet sammen til en ekstremt god middag: Gratinerte tacopannekaker.

Fisketaco

Oppskrift på Torsketaco med pico de gallo

Lyst til at barna skal spise mer fisk? Lag fisketaco ved å bytte ut kjøttdeigen med torskefilet. Prikken over i´en er en digg saus, for eksempel en frisk salsavariant, pico de gallo, eller en Kesamsaus.

Taco som lager seg selv

Lag en ny variant med taco i formHvis du er lei av å lage middag så er denne retten perfekt. Den lager seg nærmest av seg selv. Enklere blir det ikke! Hvis du ønsker en mer mettende middag, kan du legge terninger av kokte poteter i bunnen av formen.

Taco + Pizza = digg!

Nordmenn spiser gjerne taco eller pizza på fredager. Hvorfor ikke kombinere begge deler i en og samme rett? Dette er helt genialt, og blir garantert familiens nye helgefavoritt! Et godt tips er å bruke en ferdig pizzabunn og eksperimentere med tacofyll. La hele familien komponere sin egen pizza. Det er også digg å lage en innbakt versjon av tacopizza. 

 

Produkter

Kommentarer

  Legg til kommentar