Håndkle og blad
Lakseburger med Cottage Cheese og sweet chilidressing

Slik kan du nyte saftig og god grillmat

Du vil ikke tro hvor enkelt du kan gjøre grillmaten litt sunnere. Cottage Cheese er nøkkelen til et deilig og lett sommermåltid.

Lukta av grilling hører sommeren til. Det finnes ingenting som er deiligere enn å spise god grillmat i sola om sommeren. Nordmenn fyller gjerne opp grillen med masse tung grillmat. Hvis du er opptatt av en aktiv livsstil med næringsrik og magrere mat, finnes det mange måter du kan gjøre grillmaten litt sunnere og lettere på. Bruk Cottage Cheese som ingrediens, i alt fra burgeren til dressingen, og du vil bli overrasket over at det litt sunnere produkt kan gjøre smaken enda bedre.

Godsaker på grillen

Styr unna pølser og grillribber og legg heller renskåret kjøtt, som kyllingfileter eller indrefilét av svin og okse, på grillen. Unngå også for salte grillprodukter. Og skal du grille hamburgere så lag dem selv, da vel! Grillsesongen er høytid for saftige burgere. Her har du den beste burgeroppskriften med laks!

Oppskrift på Hamburgerbrød med Cottage Cheese

Ekstra saftige hamburgerbrød

Visste du at hamburgerbrødene blir ekstra saftige med Cottage Cheese i? Disse hamburgerbrødene er enkle å lage og holder seg ferske i flere dager. Hvis du lager Hamburgerbrød/rundstykker med Cottage Cheese og ønsker grovere brød, kan byggmel erstattes med havregryn. I tillegg kan du få magrere hamburgerbrød hvis du erstatter melken med lunkent vann.

Oppskrift på Lun og mettende potetsalat

Super sommerkombo

Potetsalat er nærmest obligatorisk til grillmaten. Men visste du at Cottage Cheese smaker veldig godt i potetsalaten? Som en mager og proteinrik ferskost er den rik på smak og har mettende egenskaper. Server gjerne den lune og mettende potetsalaten sammen med spekemat. Dette er en super sommerkombinasjon!
 

Oppskrift på Melon- og Cottage Cheesesalat

Knasende god salat

En frisk og grønn salat er det perfekte tilbehøret til grillmat. Prøv deg for eksempel på en variant med både melon, cherrytomater, slangeagurk, vårløk og friske urter. Få hele oppskriften på Melon- og Cottage Cheesesalat her. Eller gjør salaten mer spenstig med en spansk vri. Putt oppi både sterk krydret chorizopølse og søt nektarin, som gir en herlig kombinasjon av det sterke og søte. Sjekk hvordan du lager Chorizosalat med nektarin her.
 
Oppskrift på Chorizosalat med nektarin
 

Lag friskere dressing med Cottage Cheese

Sist, men ikke minst, må du ha en skikkelig digg dressing til sommergrillingen. Visste du at Cottage Cheese har en litt syrlig smak, og egner seg kjempegodt i dressinger? Lag en Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron på bare 5 minutter. Denne dressingen passer til alt på grillbordet, både til kjøtt, fisk og salat! 

Oppskrift på Frisk dressing med Cottage Cheese og sitron

Håndkle
BladBlad

Produkter

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat