Mangler du noe til dagens middag?

Fortvil ikke, løsningen er ikke langt unna.

Står du på kjøkkenet og oppdager at du mangler flere ingredienser for å få laget middagen? Siden 40 % av alle nordmenn bestemmer seg for hva de skal ha til middag samme dag, er det fort gjort at du ikke finner det du trenger til dagens rett i kjøleskapet. 

Send handlelisten på SMS

Med TINEs nye oppskriftstjeneste, MatSans®, kan du med et tastetrykk sende hele handlelisten direkte på SMS eller e-post til deg selv eller kjæresten din, som du vet er på vei hjem fra jobb. Da kan din kjære enkelt stikke innom butikken og kjøpe det som trengs for å lage den digge middagen du har funnet oppskrift på. Du kan også åpne handlelisten igjen senere i profilen din på MatSans®.

Handleliste

MatSans® med supersmart handleliste

Når du finner en oppskrift er det gjerne noe ekstra du trenger i butikken. I handlelisten kan du legge til alt annet du også skal ha i butikken, for eksempel tannbørste eller tørkepapir. Du kan til og med legge til mange oppskrifter i samme handleliste. Dette gjør handleturen mye mer effektiv og enkel!

Hvis det er noe i oppskriften du vil endre, for eksempel når du heller vil ha vanlig løk istedenfor rødløk, så kan du både fjerne og legge til andre ingredienser. Supersmart, ikke sant?

MatSans® lærer seg hva du liker

Du trenger bare å bruke 10 sekunder på å registrere deg på MatSans® for å la tjenesten bli kjent med deg. MatSans lærer seg nemlig hva du liker - og ikke liker, og du får middagsforslag som er midt i blinken for deg og dine. 

Halver handletiden i butikk

Det er ofte kaotisk å gå innom butikken med tom mage på vei hjem fra jobb. Er du sulten og frustrert er det vanskeligere å finne riktig butikkhylle å lete i. Heldigvis har MatSans® laget en så smart handleliste, at den til og med sorterer matvarene du har skrevet opp etter hvor de er plassert i butikken. Slik får du god oversikt over hva du for eksempel skal hente i ostehylla eller frukt- og grøntavdelingen.  

Når du har funnet matvarene i butikkhylla kan du enkelt stryke ut varene, og tømme hele lista når du er ferdig med å handle inn middagen i matbutikken. 

Kommentarer

  Legg til kommentar