Håndkle og blad
Spinatpai med bacon

Lette sommerretter med Cottage Cheese

Lag lette retter som hele familien kan kose seg med på nydelige sommerdager! Cottage Cheese er en mager ferskost, som er rik på protein og gir deg en god metthetsfølelse. Det finnes uendelig mange måter du kan bruke den magre ferskosten på. Her får du inspirasjon til hvordan du kan bruke Cottage Cheese i ulike middager.

Få en pangstart på paisommeren!

Cottage Cheese gjør paien ekstra saftig og passer perfekt sammen med en sommerfrisk salat. Hva med å flytte middagen ut på terrassen? Der kan du by hele familien på Cottage Cheesepai med bacon sammen med hjemmelaget limonade. Det er veldig enkelt å lage og smaker supergodt! 
 

Oppskrift på Pastasalat med Cottage Cheese

Friske salater blir barnas favoritt

Du kan enkelt overbevise barna om at salat både er godt og spennende. Det er bare å lage en salat med masse godsaker oppi. Du kan for eksempel bruke melon og lage Melon- og Cottage Cheesesalat eller Melon- og skinkesalat, koke pasta til en Pastasalat med Cottage Cheese, eller steke bacon til en Pasta- og baconsalat med Cottage Cheese. Valgmulighetene er uendelige. Triks og miks deg frem til familiens nye favorittsalat!
 

Oppskrift på Lakseburger med Cottage Cheese og sweet chilidressing

Saftige hamburgere på grillen 

Grillsesongen er høytid for saftige hamburgere. Her har du den beste hamburgeroppskriften med laks! Visste du at hamburgerbrødene blir ekstra saftige med Cottage Cheese i?
Oppskrift på Hamburgerbrød med Cottage Cheese
 

 

 

Håndkle
BladBlad

Produkter

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat