Håndkle og blad
Ostekake med Cottage Cheese

Lag deilige kaker med Cottage Cheese

Cottage Cheese er en mager ferskost som er rik på både protein og en rekke andre næringsstoffer — og kan brukes i mye mer enn bare salater! Visste du for eksempel at denne osten gjør både kaker og desserter ekstra saftige?

Sitronkake

God samvittighet som smaker like godt

Lyst til å lage en enkel og mettende kake? Prøv denne friske og gode sitronkaken med bringebær og Cottage Cheese. Kaken er veldig mettende, full av proteiner og har samtidig en veldig god smak! Perfekt når du vil ha et litt sunnere dessertvalg for deg og familien.
 

Oppskrift på Frisk ostekake

Fantastisk gode ostekaker!

Lyst til å by på noe supergodt når gjestene kommer på besøk? Lag en fantastisk god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Denne ostekaken får en ekstra spennende smak med sprø kjeksbunn, som er iblandet kokos. Et alternativ er å lage en ostekakebunn av havregryn og nydelig mørk sjokolade, med ostefromasj av jordbær. Få oppskriften på Ostekake med Cottage Cheese her.
 

Oppskrift på Ostekake med Cottage Cheese

Tips: Pynt ostekaken med friske bær på toppen – mer innbydende og lekkert blir det ikke!

 

Oppskrift på Cottage cheesekake

Prøv også denne sitronvarianten med kanel og lime.

Fristende små dessertterter

Hvis du trenger en dessert som er enkel og rask å tilberede, kan vi anbefale en Cottage Cheese- og kanelterte. Denne fristende kaken kan lages som praktiske små porsjonsterter, og er utviklet i samarbeid med mesterkokk, Tom Victor Gausdal. Pynt med friske bær, flytende honning og et lett melisdryss for den ultimate dessertopplevelsen.
 

Oppskrift på Cottage Cheese- og kanelterte

Saftig eplekake med krem

Å lage eplekake er både raskt og enkelt, men visste du at du kan erstatte noe av smørmengden med Cottage Cheese? Da blir kaken magrere, og smaker fremdeles like saftig og godt. Bondens eplekake er en utrolig god eplekake med Cottage Cheese. Lag en veldig smakfull og enkel dessert som barna vil elske! Servér gjerne med pisket krem eller Kesam® Vanilje til.
 

Oppskrift på Bondens eplekake

 
Håndkle

Produkter

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat