Wrap med krydret kylling

Wrap med krydret kylling

8
200
Enkel30 min
Smaksrik kyllingwrap med kremost. Enkelt og godt til hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ stk
    agurk
  • 3 stk
    tomater
  • 1 pose
    salatblad
  • 4 stk
    tortillalefser
  • 4 stk
    kyllingbryst
  • ½ ts
    chilipulver
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
  • 1 pakke
    TINE Kremgo® Krydder eller annen god dressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurken i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomatene opp i båter.

  3. 3

    Pakk tortillalefser i aluminiumsfolie og stek dem på rist midt i ovnen i ca. 5 minutter.

  4. 4

    Skjær kyllingbryst i tynne strimler på langs. Krydre kyllingen med chilikrydder, salt og pepper.

  5. 5

    Sett en stekepanne på middels sterk varme og tilsett olje. Stek kjøttbitene til de er gjennomstekte, i 4–5 minutter.

  6. 6

    Smør kremost på tortillalefser. Fordel salatblader, tomat og agurk utover lefsene og ha de stekte kyllingstrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.

    Tips

    Rød pesto er også godt på lefsene. Eller prøv TINE Kremost Original Urter eller en annen god kremost eller dressing.

Tips

Her kan du fint erstatte kylling med nærmest hvilken som helst type kjøtt og fisk du måtte ha lyst på.

Del denne oppskriften: