Stekte nudler med kylling og grønnsaker

Stekte nudler med kylling og grønnsaker

0
285
Enkel15 min
Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 ss
    olje
  • 4 stk
    kyllingfileter , i biter
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 stk
    paprika , i biter
  • 12 stk
    minimais , delt i to
  • 100 g
    sukkererter , delt i to
  • 500 g
    nudler , kokt
  • 100 g
    bønnespirer
  • 1 dl
    hoisinsaus
  • 2 ss
    sesamfrø

Slik gjør du det

  1. 1

    Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.

    Tips

    Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

  2. 2

    Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.

  3. 3

    Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.

    Tips

    Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.

  4. 4

    Dryss over sesamfrø, og server.

    Tips

    For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.

Tips

Nudlene gir retten fylde, men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker.

Del denne oppskriften: