Meksikansk kyllingform

Meksikansk kyllingform

19
147
Enkel45 min
Spennende kyllinggryte, perfekt både til hverdags og helg. Gode smaker av tomatsalsa, koriander, bønner og Port Salut.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. 3

    Hakk løk og fres den gyllen i en kjele med smør. Bland sammen bønner, ris og koriander og ha det hele i en ildfast form. Dryss over 1/3 av osten.

  4. 4

    Ha litt tacokrydder, salt og pepper over kyllingbrystene. Brun dem godt på begge sider i olje i en stekepanne. Bland i crème fraîche. Hell tacosaus over og kok opp.

  5. 5

    Legg kyllingbrystene på ris- og bønneblandingen og fordel tacosaus over. Strø resten av osten over og stek kyllingretten på midterste rille i 15–20 minutter, til osten er gyllen.

Tips

Port Salut et er en halvfast, kittmodnet ost med franske aner. Osten har en pipet hullsetting og en aromatisk og litt skarp smak. Port Salut passer utmerket som pålegg, på ostefat, som snacks og dessert.

Del denne oppskriften: