Lasagne med kylling og squash

Lasagne med kylling og squash

11
110
Enkel40 min
Lasagne kan også lagets enkelt, slik som denne varianten av lasagne med kylling, squash og pesto.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 2 stk
    squash
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 3 ss
    pesto
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 400 g
    hakkede hermetiske tomater
  • 250 g
    lasagneplater , gjerne fullkorn
  • 1 dl
    revet Norvegia® Lettost 16% fett eller annen god hvitost

Ved servering

  • 100 g
    ruccola (kan sløyfes)
  • 1 stilk
    frisk basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225°C.

  2. 2

    Skjær kyllingfilet i strimler og på en annen fjøl squash i skiver.

  3. 3

    Stek kyllingen i smør påmiddels varme i 4–5 minutter, og rør i pesto. Smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Stek squashskivene i litt smør og krydre med litt salt og pepper. Hell litt av de hermetiske tomatene i bunnen av en ildfast form.

  5. 5

    Legg lasagneplater, kylling, squash og tomat lagvis. Strø revet ost på toppen. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  6. 6

    Pynt gjerne med ruccola eller urter på toppen.

Tips

Hvis du ikke har lasagneplater, kan du lage denne lasagnen med skiver av squash mellom lagene i stedet. Bruk da en ostehøvel og skjær lange skiver av grønnsaken. Det smaker kjempegodt!

Del denne oppskriften: