Kyllingtaco

Kyllingtaco

2
60
Enkel30 min
Oppskrift på kyllingtaco full av smak. Servert med nydelig guacamole som passer perfekt til taco.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    gulrot
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 1 stk
    rødløk
  • 400 g
    kyllingkjøtt
  • 2 ss
    solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
  • 1 ss
    tacokrydder
  • 1 boks
    brune bønner à 400 g
  • 1 boks
    hermetiske tomater à 400 g

Guacamole:

  • 3 stk
    avokado
  • 1 stk
    lime
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

tilbehør:

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk gulrot, hvitløkfedd og rødløk.

  2. 2

    Stek kyllingkjøttdeig i olje på middels sterk varme til den er gjennomstekst, i 5–7 minutter. Tilsett tacokrydder, finhakket gulrot, hvitløkfedd og rødløk. Stek videre sammen med brune bønner og hermetiske tomater i 10–15 minutter.

Guacamole:

  1. 3

    Del avocado på langs. Fjern steinen og skrap ut innholdet.

  2. 4

    Skjær lime i to og press ut saften i en bolle sammen med avokadoen. Mos med en stavmikser til blandingen er glatt og jevn. Smak til med salt og pepper.

tilbehør:

  1. 5

    Server kjøtt med tacoskjell, guacamole, revet ost, rømme og salat.

Tips

Ønsker du variasjon, kan du bytte ut kyllingkjøttet med karbonadedeig eller kjøttdeig.

Del denne oppskriften: