Kyllingsuppe m pasta

Kyllingsuppe med pasta

5
42
Enkel15 min
Smakfull og lettvint kyllingsuppe med smak av karri.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    gulrøtter
  • ½ stk
    purre
  • 13 dl
    vann
  • 2 stk
    hønsebuljongterninger
  • 2 ss
    tomatpuré
  • 1 dl
    fullkornpasta
  • 2 stk
    kyllingfileter
  • 1 ss
  • 1 ss
    karri
  • 1 ts
    salt
  • 4 ss
    hakket persille
  • 4 skiver
    brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær gulrot i små biter. Skjær purre i fine ringer. Kok opp vann, buljongterning og tomatpuré. Hell i pasta og kok til det er igjen ca. 5 minutter av koketiden til pastaen.

  2. 2

    Legg i gulrot og pure og kok i ytterligere 5 minutter.

  3. 3

    Del kyllingfilet på langs og skjær i skiver. Stek dem på middels varme i 3–4 minutter i smør, karri og salt.

  4. 4

    Legg kyllingbitene i suppen og smak til med salt. Pynt med persille og server med brød.

Tips

Server gjerne suppen med en spiseskje yoghurt til hver porsjon.

Del denne oppskriften: