Kyllingfilet med kremet grønnkål

Kyllingfilet med kremet grønnkål

2
109
Enkel20 min
Med kesam forvandler du grønnkål til et deilig kremet tilbehør som passer perfekt til stekt, saftig kylling.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kremet grønnkål

Slik gjør du det

  1. 1

    Del kyllingfiletene på langs. Krydre med salt og pepper og stek filetene gylne i smør i en stekepanne, 2-3 minutter på hver side.

  2. 2

    Legg kyllingen til side, og stek tomatene i stekefettet.

  3. 3

    Finsnitt grønnkål og finhakk hvitløk. Fres i smør til mykt, ca. 2 minutter. Hell på kraft (buljong blandet i vann) og la småkoke et par minutter under lokk. Vend med kesam.

    Tips

    Tilsett litt ekstra fløte, crème fraîche eller revet parmesan om du ønsker en fyldigere saus.

  4. 4

    Smak til med muskat, salt og pepper. Server til kylling og stekte tomater.

Tips

Kremet grønnkål er også godt til fisk eller grillet kjøtt.

Del denne oppskriften: