Kylling curry

Kylling curry

32
387
Enkel30 min
Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Her er en variant av den velkjente indiske kyllingretten.

Ingredienser

Antall porsjoner

Saus:

Tilbehør:

  • 1 dl
    frisk koriander , hakket
  • 1 stk
    gul paprika
  • 2 stk
    tomater
  • ½ stk
    slangeagurk

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. 2

    Tørk av og skjær kyllingfilet i strimler. Stek dem ganske raskt i smør til de er gyllenbrune, i 4–5 min. Pass på varmen slik at smøret ikke blir brunt eller brent. Ta kyllingstrimlene ut av pannen.

  3. 3

    Ha smør og hvitløk i stekepannen. Visp inn karri, salt, tomatpuré, ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. Gi sausen et godt oppkok.

  4. 4

    Titsett kyllingstrimlene og la dem bli forsiktig gjennomvarme i sausen. Dryss over fersk koriander eller bladpersille.

  5. 5

    Skjær paprika, tomat og agurk i biter og bland med risen til en salat. Server til kyllingen.

Tips

Naanbrød og raita passer perfekt til karrikylling.

Del denne oppskriften: