Indisk kylling

Indisk kylling

0
31
Enkel15 min
Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 dl
    ris
  • 600 g
    kyllingfileter
  • 2 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 400 g
    tikka masala saus
  • 1 stk
    rødløk
  • 1 stk
    rød paprika
  • 200 g
    ananas , hermetisk eller fersk
  • 2 dl
  • 2 ss
    mangochutney
  • 8 stk
    papadums (indisk «flatbrød»)

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. 2

    Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.

  3. 3

    Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.

  4. 4

    La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.

  5. 5

    Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.

Tips

Kjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø.

Del denne oppskriften: