Tacograteng

Tacograteng

0
112
Enkel25 min
Gjør tacokvelden spennende med svinefilet i en krydret tacograteng!
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.

  2. 2

    Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.

  3. 3

    La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.

  4. 4

    Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.

  5. 5

    Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.

Tips

Bytt gjerne ut svinefilet med kylling. Alternativt kan du bruke stekt kjøttdeig blandet med brune bønner, litt chili og grovhakkede tomater.

Del denne oppskriften: