Strimlet kjøttgryte

Strimlet kjøttgryte

0
49
Enkel20 min
En rask og enkel kjøttrett som passer godt i en travel hverdag. Crème fraîche og soya blir en smakfull saus til svinekjøttet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potet:

  • 8 stk
    poteter

Strimlet kjøttgryte:

Slik gjør du det

  1. 1

    Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter.

Strimlet kjøttgryte:

  1. 2

    Skjær kjøttet i tynne strimler eller bruk kjøtt som er ferdig oppskåret.

  2. 3

    Skjær løken i skiver. Brun kjøttet i smør i en stekepanne. Legg det over i en kjele.

    Tips

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

  3. 4

    Fres løken i en stekepanne og ha det i kjelen sammen med kjøttet. Krydre med salt og ha på soyasaus.

  4. 5

    Rør i crème fraîche og vann. Legg i bønner. La alt koke i ca 5 minutter.

Tips

For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før servering.

Del denne oppskriften: