Hamburger med Jarsberg®

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Når sulten melder seg og grillen er varm, er en hamburger med Jarlsberg® kun få minutter unna. Digg burger med avokadokrem, bacon og syltet rødløk.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiverJarlsberg® Original
4 stkhamburgerbrød, f.eks. brioche hamburgerbrød
4 stkhamburger av god kvalitet, eventuelt hjemmelagde
1 posesalatblanding

Avokadokrem

1 stkavokado
2 stkhvitløksfedd
½ stklime
½ tssalt
½ tspepper
1 tssukker

Syltet rødløk

1 stkrødløk
1 ½ dlvann
1 dlsukker
½ dleplesidereddik
3 skiverfrisk ingefær

På toppen

2 stktomater
4 stkbaconskiver
1 tsoregano
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Avokoadokrem

    1. Ha biter av avocado, hvitløk, limesaft og litt sukker i en foodprocessor og kjør den til den blir jevn. Smak til med salt og pepper,
  • Syltet rødløk

    1. Kok opp vann, eddik og sukker med noen skiver ingefær . Ha i rødløkringer og la det koke 2 minutter. Avkjøl.
  • Burger

    1. Stek hamburgere og bacon. Legg en skive Jarlsberg® på kjøttet som et lite lokk over. Brun gjerne hamburgerbrødburger/brioche-brødet lett på grillen, i ovnen eller i en annen panne. Monter burgeren slik: brødbunn, salat, avocadokrem, hamburger, en tykk skive jarlsberg, tomat, bacon og syltet rødløk. Smak til med litt oregano. Sett på lokket og du har sommerens deiligste burger.

Kommentarer

  Legg til kommentar